Când apare apatia

222Întrebare: Există perioade în viața unei persoane când simte o serie de eșec și o lipsă de interes pentru viață, apatie. Dacă mergi la un psiholog, acesta va spune că este depresie sau o consecință a unei traume psihice. Dacă te duci la vreun vindecător „de credință” sau „spiritual”, el va spune că este un ochi rău sau un blestem. Dacă apelați la un cabalist, cum ați defini astfel de stări?

Răspuns: Dacă vorbim despre o persoană obișnuită, atunci nu este nimic de vorbit aici pentru că este în captivitatea intereselor, cunoștințelor și educației sale.

Dar dacă vorbim despre o persoană care vrea să înțeleagă viața și încearcă deja să se familiarizeze cu sistemul naturii numit Creator, încercând să înțeleagă cum îl controlează, dar o poate influența, atunci aici este o interacțiune complet diferită a unei persoane cu Creatorul.

Acesta este un sistem foarte interesant atunci când o persoană dezvăluie modul în care este interconectată cu el și cum îl poate schimba și simți diferit datorită interacțiunii cu acesta. În general, aceasta este o oportunitate unică care ni se oferă de a explora natura, pe noi înșine, pe Creator și întreaga lume din jurul nostru.

Toate sursele primare cabalistice vorbesc despre o persoană care se află într-o căutare spirituală și care vrea să înțeleagă puterea naturii, Creatorul, care îl controlează și vrea să-l aducă într-o stare conștientă.

KabTV “Stări Spirituale” 2/8/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: