Când aștepți cu groază un telefon

294.2Comentariu: Vladimir scrie: „Dragă Michael Laitman! Am vrut să vă împărtășesc gândurile mele. Fiul prietenului meu luptă în războiul actual. Recent am încercat să fac un exercițiu pentru a mă imagina în locul acelui prieten. Și nu am putut suporta acest exercițiu. Cinci minute mai târziu, m-am trezit într-o stare de șoc. Până la urmă, existăm în același spațiu cu smartphone-urile, acesta este un miracol al secolului 21, fără de care este imposibil să ne imaginăm viața modernă. Și acest articol este pe masă. Orice apel îmi face inima să tresară! Mâna mea devine ca plumbul și groaza se lovește de faptul că la un număr familiar s-ar putea să auzi dintr-o dată vocea altcuiva, „Fiul tău…” Și așa mai departe, secundă după secundă, zi de zi, nu mi-aș putea imagina.”

Spuneţi-mi, vă rog, în ce fel de lume trăim? Înainte de a putea exista într-adevăr cumva în aceste pauze, chiar teribile, îngrozitoare, până când, Doamne ferește, se întâmplă ceva; timpul a trecut, ai trăit. Și acum, distanța de la lovitură până la simțire s-a scurtat atât de mult.

Răspunsul meu: Înțeleg asta.

Întrebare: Ce este asta? Spuneţi-mi, de ce ne este dat asta astăzi?

Răspuns: Pentru a putea experimenta toate acestea și a determina cum să trăim cu adevărat, cum ne creăm realitatea.

Comentariu: Realitatea noastră este așa.

Răspunsul meu: Deci, să plasăm toți oamenii care ne conduc realitatea în această realitate.

Întrebare: Cei care răsucesc toate astea, îi lasă să aibă o astfel de simţire?

Răspuns: Da, ca să stea în cameră și să aștepte apelul telefonic. Și ca să nu aibă ocazia să schimbe nimic! Lasă-i așa timp de o săptămână. Și apoi vezi ce se întâmplă cu ei.

Ar trebui să simtă că aceștia sunt proprii lui copii. Nu contează că copiii lui adevărați sunt la Londra.

Întrebare: Va apărea rugăciunea părinților din această stare?

Răspuns: Da, este firesc. Chiar dacă nu înțeleg, inima însăși va reacționa astfel: „Te rog să nu li se întâmple nimic!”

Întrebare: Și unde este răspunsul Creatorului  la toate acestea? Lasă totul să se termine, este de ajuns! Cât timp ne putem impune?

Răspuns: Creatorul îi va aduce într-o stare astfel încât să se întoarcă efectiv către El și să facă tot ce depinde de ei în această lume, astfel încât să nu existe război.

Întrebare: Dvs. spuneţi „ei”, vă referiţi practic la toți oamenii?

Răspuns: Toate persoanele, în principal părinții, de care depinde această decizie.

Întrebare: Deci, până când această rugăciune va fi ridicată cu suficientă forță, ea va continua și vom fi aduși la rugăciune tot timpul?

Răspuns: Da.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 3/21/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed