Cand copilul meu este ostatic

Intrebare: Simt ca scopul meu spiritual, copilul meu este tinut ostatic. Cum il eliberez?

Raspuns: Nu trebuie sa il eliberezi ci, mai degraba, trebuie sa te asiguri ca acesti oameni iti sunt loiali. Domnul te va binecuvanta daca te ingrijorezi despre asta la fel cum ai face pentru copilul tau. De exemplu, daca fiul tau ar ajunge in mainile dusmanilor iti poti imagina ce ai simti? In fond, este acum printre rivalii nemilosi,si faptul ca este acolo le aduce placere.

Intrebare: Si ei sunt prietenii mei?

Raspuns: Da, sunt. De aceea ii numesti prieteni. Ei sunt aceia cu care trebuie sa te unesti. De fapt, daca ati fi acum uniti, ati simti ca sunteti in Lumea Infinitatii . Acestea sunt regulile initiale si nu are rost sa vedem lucrurile mai roz decat sunt. Egoismul nostru ascunde mult mai multe aspiratii groaznice.

Simtiti acum cat de mare ar trebui sa fie ingrijorarea voastra? Vlastarele voastre ar ramane in mainile dusmanilor si ei ar cauta sa lefaca rau in mod constant, astfel incat sa sufere si nu sa moara. Singura voastra sansa este sa transformati ura lor in iubire. Deci, trebuie sa va ingrijorati doar in legatura cu felul in care i-ati putea face prieteni si sa va iubeasca.

Ganditi-va cum ajungeti la asta. In grup, aceasta ingrijorare trebuie sa fie prezenta si sa  fie simtita. Inoculati acestea in ceilalti; cereti asta in timp ce studiati pentru ca rugaciunea in timpul citirii textelor Cabaliste este foarte eficienta.

Din Lectia zilnica de Cabala 08.10.2010, Arvut

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: