Când muza spirituală te părăsește

962.3Întrebare: Cum ar trebui să organizăm munca persoanelor responsabile cu educația integrală?

Răspuns: Ar trebui să fie o muncă reciprocă, în care fiecare este expert în propria afacere, dar toți sunt conectați într-o singură echipă. Cum? În ceea ce mă aplec spre prietenii mei, în asta sunt grozav, în ciuda tuturor căutărilor mele personale. Unitatea ar trebui să fie chiar deasupra acestui lucru.

Dar în drumul nostru se întâmplă ca o persoană să cadă brusc, pentru o zi, pentru două, etc. Nu poate să vorbească, are experiențe interioare, iar muza lui spirituală dispare undeva. În acest moment trebuie să cauţi salvarea, să cauți un înlocuitor temporar.

Întrebare Cum le poți transmite oamenilor cu gândire structurată, care nu au chinuri nesfârșite și îndoieli, că acestea sunt doar proprietăți care pot fi și utile?

Răspuns: Chiar crezi că atunci când vin la ore în fiecare zi, nu am căutări interioare, griji, urcări și coborâri? Dar elevii mei nu le văd! Nu poți să-ți dai seama, privindu-mă, care este starea mea interioară. Și crede-mă, este de mii de ori mai complicată decât a ta.

Trebuie să o controlezi. La început este foarte dificil și poate deveni chiar o scuză pentru a spune: „Nu pot face nimic acum”, ceilalţi te vor înțelege. Dar nu ar trebui ca asta să intre în sistem. Atunci va fi mai ușor.

Din KabTV’s “Prin timp”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed