Când nu există forța de a merge prin credință deasupra rațiunii

Întrebare: Dacă văd că nu am nicio putere să merg prin credință deasupra rațiunii, ce ar trebui să fac?

Răspuns: Cere să primești putere.

Remarcă: Da, dar nu vine mereu răspunsul. Până la urmă acesta este asemenea unui sistem.

Comentariul meu: Nu contează. Trebuie să ceri tot timpul.

Întrebare: Să discutăm despre o situație specifică: un prieten îmi aduce un plic în care văd un dolar în loc de 1.000 de dolari. Ce ar trebui să fac? Să-i cer să-mi dea 999 USD înapoi? Sau ce? Ce să fac?

Răspuns: Treaba ta.

Întrebare: Este clar că dacă îl rog pe Creator și obțin puterea de a merge prin credință mai presus de rațiune, atunci totul este conform planului. Și dacă nu?

Răspuns: Nimic nu se va întâmpla până când nu vei primi răspuns de la Creator.

Întrebare: Deci, totul funcționează în acest fel: nu pot accepta acest lucru până când Creatorul nu îmi dă puterea?

Răspuns: Și cine ți-a dat un dolar înapoi?

Întrebare: Dacă nu există nimeni în afară de El, atunci Creatorul îmi dă. În principiu, se dovedește că acesta este un joc cu Creatorul, nu-i așa? Doar că tu trebuie să-l vezi?

Răspuns: Dacă vezi, tot acest efect dispare. A vedea înseamnă deja în rațiune și nu prin credință mai presus de rațiune.

Întrebare: Într-adevăr, aceasta este deja credința în rațiune. Înseamnă că intenționat nu vreau să văd?

Răspuns: Desigur.

Remarcă: Da, dar de fapt nu facem astfel de exerciții.

Comentariul meu: Fiecare o face în măsura în care îi este dat de Sus.

Întrebare: Este foarte dificil să găsești în timpul zilei că ai astfel de oportunități. Am luat un exemplu concret care este mai mult sau mai puțin clar. Dar când te afli într-o lecție, nu există astfel de condiții. După lecție, mergi la muncă. Unde putem găsi un astfel de exerciții?

Răspuns: Diseminarea este foarte importantă. Dacă o persoană este angajată în diseminarea acestei cunoștințe la orice nivel, atunci aceasta acoperă lucrarea sa spirituală personală. Creatorul va avea grijă de ea. Principalul este că o persoană răspândește numele Creatorului în lume, o abordare reală a Lui.

Întrebare: Cum se raportează asta la starea mea spirituală? Să zicem, în câteva ore trebuie să dau o prelegere. Desigur, le voi spune elevilor cine este Creatorul, istoria dezvoltării dorințelor etc.

Răspuns: Dacă le spui din toată inima să răspândească numele Creatorului în întreaga lume, atunci aceasta acoperă toată munca ta spirituală personală. Creatorul va avea grijă de asta. Vei avea grijă de El și El va avea grijă de tine.

Din KabTv „Fundamentele Cabalei” 01/04/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: