Când nu există niciun scop în viață

198Întrebare: O persoană este un vas care este adus la viață de o sursă, de un fel de energie. De ce astăzi tinerii au nevoie de un impuls cu băuturi energizante? Ei par să simtă o lipsă totală de vitalitate. De ce oamenii nu au spirit de viață la o vârstă fragedă?

Răspuns: Pentru că nu au nimic la care să aspire. Nu este vorba despre energia vieții. Obținem energie din scop.

Când văd în fața mea un scop mare, grozav, care s merite, primesc energie, încep să trag ca un taur ai cărui ochi se umplu de sânge. Mă grăbesc spre acest scop, dar numai dacă este înaintea mea, ca o pânză roșie înaintea unui taur. Cu toate acestea, dacă nu este acolo, atunci persoana pur și simplu dispare.

Generația noastră are un egoism foarte mare, căruia totul îi este disponibil în această lume. Oamenii pot zbura, pot conduce și pot comunica prin internet cu orice colț al globului. Ei se uită la toate acestea și simt că nu vor fi mulțumiți. Nu există niciun motiv să faceți mișcare, este mai bine să mergeți și să vă drogați, să vă deconectați de la deznădejde și de gol. Prin urmare, medicamentele și antidepresivele sunt singurele lucruri care îi mai rămân unei persoane.

Cabala totuși, spune că dincolo de nivelul care ți se pare lipsit de sens, gol și fără valoare, și dincolo de faptul că vezi micul nostru Pământ rotund și tot ce este pe el este limitat și că în orice zi toate acestea se pot termina, cu toate acestea, există o lume complet diferită, o nouă dimensiune superioară. Aici trebuie să ajungem. O putem face acum, astăzi.

Mai mult, dezvoltarea Internetului ne ajută să simțim că suntem în comunicare unii cu alții, iar această comunicare ne poate duce la următorul nivel. Iar aici ajungem la posibilități uimitoare.

KabTV “Prim-plan. Există Creatorul?” 5/9/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed