Cand scopul cheama

Intrebare: Cum pot intari grupul si cum ma pot uni cu prietenii daca eu actionez doar virtual?

Raspuns: Si ce daca este doar virtual? Distanta nu este un obstacol â si este total ineficient sa ne tinem de maini. Crezi ca daca sunt familiar cu fata si cu personalitatea ta, te cunosc ?

Cum ne-ai gasit? Prin internet. Crezi ca a fost accidental? De fapt, dorinta ta te-a conectat cu sistemul colectiv Adam, conectarea tuturor partilor lumii impreuna. In acest sistem exista multiple societati sau cercuri conform intereselor si dorintelor cum ar fi stiinta, sistemul bancar, afacerile, familia si asa mai departe.

Suplimentar, este un singur cerc care ii uneste pe cei care cauta scopul vietii si pentru ce merita sa traiesti. Acesti indivizi sunt  raspanditi peste tot din punct de vedere geografic si in diferite cercuri, dar care in acelasi timp, fara sa simta sau sa fie constienti de asta, se strang intr-un cerc al conectarii interioare, reciproce.

Cand scopul incepe sa vina din interiorul persoanei, ea intra in contact cu acest camp, paseste in afara cercului sau si intra in acest cerc special. In felul acesta ne-ai gasit in internet.

Acum, noua conectare continua sa creasca mai puternica.Poate ca nu ne-am vazut sau stiut intre noi dinainte, dar in timp, avem un efect mai mare unii asupra altora. In fiecare zi, primesti gandurile si dorintele milioanelor de oameni din intreaga lume care de asemenea au inceput sa caute scopul creatiei, astfel gasindu-se unii pe altii.

Din prima parte a Lectia zilnica de Cabala 11/4/2010, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: