Când se va termina pandemia?

Întrebare: Acum, multe foste bucurii se estompează pe fundal. Unii oameni își schimbă obiceiurile. Alții se grăbesc să-și refacă vechile vieți și, acest lucru este imposibil de oprit deoarece oamenii trebuie să mănânce, să bea, să rămână cald etc.

Atunci, cum ar trebui să înceapă schimbarea oamenilor?

Răspuns: Schimbarea ar trebui să înceapă prin faptul că oamenii trebuie să înțeleagă ce le trebuie să mănânce, să bea, să se încălzească, că ar trebui să-și asigure ei înșiși cele necesare, dar nimic dincolo de cele necesare. Și atunci pandemia se va încheia. Toți vor fi repartizați corespunzător pentru munca necesară societății. Dar nu mai mult decât atât.

Virusul nu ne va permite să ne întoarcem în trecut doar pentru a câștiga bucăți de hârtie. Acest lucru nu se va întâmpla.

Întrebare: Din diverse surse, inclusiv Organizația Mondială a Sănătății, vin informații că oamenii trebuie să se pregătească pentru noi valuri de boli toamna și iarna. Nu este clar dacă vor să ne sperie sau dacă aceasta este o presupunere reală?

Răspuns: Cred că va continua aceeași pandemie. Va veni și va merge în valuri și niciun vaccin nu ne va ajuta.

La urma urmei, nu este vorba despre medicină, ci despre oamenii care trebuie să perceapă corect atitudinea lor față de natură, mediu și societate. Atiudinea lor trebuie să se schimbe. Dacă se schimbă atitudinea, acesta va fi vaccinul.

Din KabTv „Situația internațională astăzi” 18/06/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed