Când toate consideraţiile fizice dispar

Întrebare: Care este formă de existența a ultimei generații, care trăiește cu scopul de a disemina?

Răspuns: Înțelepciunea Cabală este o știință care este aprofundata prin experiență proprie. Nimic nu poate fi precizat înainte. Chiar dacă au fost astfel de cazuri în trecut, atunci erau înregistrate sub orice formă, la orice nivel: mineral, vegetal, animal sau spiritual, așa că le putem folosi.

Când traversăm Machsom (barieră) și simțim din proprie experiență stările spirituale, atunci, totul va fi clar și cunoscut de noi, în ce stare anume se află Malchut împreună cu Zeir Anpin, care Reshimot (reminiscențe) trebuiesc să fie înălțate, și ce fel de Lumina vom obține din asta.

Vom înțelege relațiile dintre noi, una în comparație cu cealaltă. Una este cea care primește, cea feminină. Cealaltă în relație cu prima, este cea masculină. Și așa este reciproc. Nu sunt bărbați și femei din punct de vedere al caracteristicilor fizice sexuale.

Un semn spiritual este acela de integrare reciprocă: Eu sunt înăuntrul lui, iar el este în mine. Și cine sunt el și eu? Suntem pur și simplu două suflete. Masculin sau feminin, nu are nicio diferență. Contactul este contact. Toate tipurile de consideraţii fizice, aici dispar.

Înțelepciunea Cabală nu menționează faptul că, acolo, ar fi un oraș minunat în care se adună cabaliștii și decid să instaureze, de exemplu, o nouă societate a cabaliștilor liberi. Nu vorbește despre cum ei s-au conectat între ei, sau pe ce bază au construit ei comunitatea lor. Nu există așa ceva!

Sunt legi spirituale, care sunt scrise în majoritate în articolele lui Rabash, deși se găsesc și în alte surse, dar rar. Ar trebui să încercați să va adaptați acestor legi, să vi le asumați.

Avem reguli și apoi, totul depinde de cât de mult mă gândesc la cum să ridic importantă muncii spirituale, cum provoc, prin toate impulsurile mele, mișcarea către Creator, sau mișcarea Creatorului spre mine, iar asta determină tot ceea ce fac.

Deci, fiecare dintre noi trebuie să fie foarte clar, în direcționarea noastră către conexiunea corectă dintre noi, independent de vârstă, sex, sau vechime în participarea noastră în grupul global. Fiecare trebuie să fie identic, egal complet, și simțit că o altă mică parte din sufletul nostru comun.

În acord cu asta, noi formăm toate condițiile individuale.

Din congresul din Sochi 6/9/14, Prima lecţie

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: