Când toate nevoile își pierd valoarea

538Întrebare: Trăim vremuri în care majoritatea oamenilor au tot ce au nevoie. Întrucât nevoile noastre de bază sunt acoperite inițial, nu mai este necesar să dai o valoarea monetară muncii, nu?

Răspuns: După o anumită perioadă istorică, poate peste câteva decenii, vom ajunge într-o astfel de stare încât roboții vor funcționa în locul nostru și oamenii, în principiu, nu vor mai avea nevoie de bani, faimă sau chiar cunoștințe, deoarece toate aceasta își vor pierde valoare din cauza lipsei de sens.

Treptat, nu mai vedem sensul dezvoltării noastre corporale și înțelegem că totul se apropie de un impas, inclusiv știința. Ceea ce dezvăluim în natură este, de fapt, o cale care ne conduce către finalul dezvoltării, către o criză globală. Totul este mult mai larg și la un nivel diferit.

Egoismul se dezvoltă în funcție de anumite niveluri, iar acum a ajuns la punctul în care s-a închis. Se pliază, devine un sat mic și, în cele din urmă, ne va forța să ne conectăm, chiar dacă nu vrem.

Aici putem ajunge la conexiune, fie îndemnată de diferite suferințe, inclusiv războaie și distrugere, fie prin realizarea faptului că este necesar, deoarece este implementarea programului de creație.

KabTV „Videoconferința”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed