Când va dispărea frica?

294.1Comentariu: Trăim tot timpul cu frică, cu teamă de ceea ce spun alții, că vom fi concediați, că vom fi băgați la închisoare, că se va închide banca, că ne vom îmbolnăvi, că vom fi înșelați, că vom fi plătiți puţin, că vom plăti în exces, că voi supăra pe cineva, că voi fi jignit și există temeri pentru viitor și frică în prezent. Aceasta este viața noastră. De ce este aranjată în acest mod?

Răspunsul meu: Ca să te stârnească un pic. Sunteți cu toții egoiști. Dă-i o porție de lene și gata, deja stai întins și faci plajă, sau pe canapea, sau pe râu, sau pe mare.

Întrebare: Deci frica este cel mai eficient lucru pentru a-l stârni pe om?

Răspuns: Nu există altă cale.

Întrebare: Ce este frică în mine?

Răspuns: Că nu voi primi destul din ceva. De la cele mai mici, la unele dintre cele mai mari ȋmpliniri.

Întrebare: Cum se poate depăși această frică?

Răspuns: Relaxează-te. Lasă râul vieții să curgă liber prin tine.

Forța superioară guvernează totul. Deci, cu cât te dăruieşti mai mult și te apropii de ea, cu atât mai mult vrei să-i simți guvernarea, fluxul, planul și scopul ei, vei scăpa complet de problemele tale zadarnice.

Cu cât ești mai aproape de ea, cu atât te relaxezi mai mult pentru că te dăruieşti curgerii ei. Dar este necesar să facem eforturi pentru a ne conecta cumva cu acest flux.

Însemnând că există un astfel de scenariu și un astfel de program, care să explice de ce suntem mișcați de frică. Și trebuie să reușești treptat ca toate aceste temeri să scadă cumva și să dispară. Transferați toate aceste temeri către sursa lor: Creatorul. Totul este de la El. El face acest lucru intenționat, astfel încât să te întorci la El, astfel încât toate fricile să se transforme în opus, în plăcere și acord.

Întrebare: Care ar trebui să fie apelul meu către El?

Răspuns: „Faceți astfel încât eu să văd totul ca venind de la Tine și prin urmare, ca fiind bun, binevoitor și veșnic”. Asta e tot.

Întrebare: Și asta este? Și nu vor mai exista temeri?

Răspuns: Nu va mai exista nimic.

Întrebare: Există frică în spiritualitate?

Răspuns: Frica în spiritualitate este diferită. Vine din faptul că nu faci tot ceea ce poți. De fapt, poți să te ridici deasupra tuturor obstacolelor, să le duci pe toate la sursa lor, Creatorul, și astfel să scapi de toate gândurile și dorințele care te împiedică să te dizolvi în El.

Întrebare: Aceasta este frica în spiritualitate?

Răspuns: Da. Adică nu te grăbi și nu te smuci. Pur și simplu dizolvă-te cât mai mult posibil în Forța superioară prin metoda echivalenței de formă. Aici începe munca, munca grea asupra ta. Dar, în general, nu există temeri.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 10/28/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed