Când vor ajunge toate problemele noastre la un final?

Întrebare: Când vor ajunge toate problemele noastre la un final?

Răspuns: Problemele se vor termina şi vom ajunge să fim complet conectaţi cu Creatorul. De fapt, problemele care apar expun lipsa de conexiune dintre noi şi Creator. Datorită succesului anterior în conectarea cu Creatorul, atunci când suntem în faţa problemelor, creştem şi obţinem abilitatea de a revela probleme mai mari.

Problemele nu vor înceta fără munca spirituală. Nu poţi fugi de ele, pentru că numai prin atragerea Or Makif (Lumina înconjurătoare) şi mulţumită suferinţelor cu ajutorul grupului, este posibil să te apropii de Creator.

Oamenii se diferenţiază funcţie de atitudinea lor faţă de problemele care le apar.

Oamenii obişnuiţi se luptă cu ele la fel ca Don Quijote, în timp ce Cabaliştii înţeleg că toate problemele vine de la „Nu există nimeni în afară de El” (Deuteronomul 6:35) de la o singură putere şi decid nu doar să rezolve problema, ci să corecteze sufletul.

Trebuie ca noi toţi să aderăm la Creator, acceptând toate perturbaţiile vieţii ca situaţii care încearcă să ne detaşeze de El, iar în acest fel devenim mai puternici şi aderăm mai mult la El. Este scris în Psalmi, 26:20, „Aşteaptă pe Domnul, îmbărbătează-te şi să se întărească inima ta şi aşteaptă pe Domnul”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: