Capul și corpul sistemului

268.01Întrebare Există „Regula 80/20 a lui Pareto”: acest „adevăr universal” despre dezechilibrul intrărilor și ieșirilor este ceea ce a devenit cunoscut sub numele de principiul Pareto sau regula 80/20. … Generalizarea a devenit: 80% din rezultate vor proveni din doar 20% de acțiuni  (Forbes)

Credeți că, odată cu cunoașterea pe scară largă a Cabalei, ar fi posibil să fie influențată conștiința a 80% dintre oameni prin schimbarea celei a 20%?

Răspuns: Acest procent poate fi mult mai mic, până la un procent. Așa cum se întâmplă de obicei: un cioban merge înainte de turmă și toată turma îl urmează. Deci, este posibil.

Singura problemă este crearea acestei dependențe. Oricum, toți oamenii vor trebui să fie învățați sistemul conexiunilor corecte, astfel încât să înțeleagă ideea de lider și să-l urmeze pentru binele lor. Acest lucru necesită o muncă foarte serioasă în echipă pentru a-i uni. În acest caz, puteți reuși foarte repede, mai ales dacă înțelegeți starea actuală a umanității în orice societate sau națiune.

Oricare ar fi procentul echipei, cel mai important lucru este ca 100% dintre participanții săi să înțeleagă obiectivul comun, să își imagineze că beneficiază din interacțiunea corectă și că liderii lor lucrează într-adevăr la un nivel foarte serios, obiectiv, altruist, în urmărirea scopului care este clar pentru toată lumea și este în beneficiul lor.

Dacă acest lucru poate fi adus întregului colectiv, atunci nu există nicio problemă, o singură persoană îi poate gestiona pe toţi. Vor fi fericiți să-l asculte și să se unească în jurul lui, pentru că va fi considerat capul în timp ce restul formează corpul acestui sistem.

KabTV “Ştiinţa Managementului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: