Care este măsura Forței unei națiuni puternice?

Întrebare: Ce ajută o țară să rămână puternică și stabilă în această lume haotică în ceea ce privește menținerea economiei și securitatea?

Răspuns: Nu este nimic care ne ajută – nu ajută nici armata, bogăția, puterea industrială, potențialul științific, nici medicina foarte dezvoltată sau religia.

Aceste lucruri ar putea sprijini sau schimba ușor si consolida o țară industrială, comercială, și cu creștere tehnologică, dar atingerea stabilității reale este imposibilă în această lume modernă. Ni se pare că unele țări sunt stabile. Dar, de fapt, nu putem testa stabilitatea lor, deoarece aceasta poate fi epuizată într-un anumit moment. Până în prezent, nimeni nu a atacat aceste țări și nimeni nu a încercat să le distrugă.

De aceea e greu sa evaluăm cât de puternice sunt în realitate, deoarece putem testa stabilitatea lor numai cu condiția de se opune ostilității cuiva. Africa de Sud este un exemplu viu, de cât de ușor o țară puternică și prosperă poate fi distrusă.

Întrebare: Este Israel în opinia dumneavoastră o țară puternică?

Răspuns: Israelul este cea mai slabă națiune pentru că sunt prea mulți factori care subminează în mod constant stabilitatea. Israelul poate fi distrus de o explozie la o stație electrică sau de o otrăvire prin alimentarea cu apă din lacul Kinneret. De fapt, se aplică în orice țară, dar Israel este mult mai predispus la accidente și este vulnerabil la numeroși factori care îi pot distruge soliditatea.

Israelul poate fi puternic doar cu condiția ca acesta să folosească unica forță – conectarea cu întregul sistem global. Națiunea israeliană este o parte a rețelei superioare de guvernare, care poate fi influențată numai de poporul lui Israel.

Numai unitatea între noi ne va conduce la putere și sustenabilitate. În cazul în care evreii se conectează corect cu fiecare parte, ei vor avea un impact în întreaga lume într-un mod pozitiv. Detașarea noastră produce inconștient o influență negativă asupra omenirii.

Întrebare: Înseamnă că Israelul poate deveni cea mai puternică națiune?

Răspuns: Da, este posibil, dar numai cu condiția ca evreii sa se unească ca un singur om cu o singură inimă. Unitatea noastră este unitatea de măsură a puterii țării noastre. Puterea lumii este definită de puterea lui Israel.

Israel este singura națiune care poate decide pe cont propriu dacă alege să fie puternică sau slabă. Nu este o altă țară, cu excepția Israel care este capabilă de aceasta; toate celelalte țări depind de Israel, în privința deciziei sale.

Trebuie să alegem să fim puternici, trebuie să ne unim. Numai unitatea noastră va oferi siguranță. Când ne vom uni, alte țări vor urma exemplul nostru și vor fi alături de noi din propria lor voință liberă.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: