Care este puterea unui cabalist?

631.5Întrebare: Aveţi vreo teamă că adversarii dvs. vă pot ataca?

Răspuns: Nu sunt singur, sunt alături de Creator și de prietenii mei. Sunt mult mai puternic decât ceilalți! Mi se par niște mici insectei care îmi arată intenționat ce altceva trebuie să corectez.

Nu mi-e deloc frică, de nimeni! De ce să-mi fie frică?! Chiar dacă îmi încetez existența fizică în clipa următoare voi rămâne în continuare în câmpul Creatorului. Nu înțelegem că existăm temporar? Într-o lume atât de joasă!

Ni se oferă singura oportunitate, care este de a ne ridica în lumea infinitului, să ne contopim cu forța superioară eternă și să existăm în același mod ca această forță. Această forță guvernează totul, ea formează totul. De ce ar trebui să-mi fie frică în afară de această forță?

Tocmai, încerc constant să intru în contact cu această forță, să intru în sistemul relațiilor reciproce până la contopirea completă cu asemănarea calităților.

În interior, nu mi-e frică de nimic. Dar totuși, trebuie să-mi pese de siguranța mea, acesta este paradoxul. Dacă merg undeva, sunt obligat să înțeleg dacă există riscul să ies în siguranţă și așa mai departe. Aceasta este obligația de sus.

O persoană ar trebui să se păzească. Nu are dreptul de a intra în locuri nesigure deoarece încă nu este complet corectat. Acesta este gradul în care ar trebui să avem frică. Aceasta înseamnă că frica este ceva ca recunoașterea mea că nu sunt corectat.

Comentariu: Uneori există tipuri de frică care creează anxietate interioară, ceea ce înseamnă că pur și simplu nu ești dur și asta este tot.

Răspunsul meu: Nu sunt dur pentru că sunt mai puternic decât alții. Sunt mai puternic pentru că simt corect unde existăm cu toții împreună. Puterea mea este cunoașterea, revelarea și simțirea mea despre lumea adevărată.

KabTV “Am primit un apel. Transformă un inamic într-un prieten” 11/18/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed