“Care este relația dintre suflet și corp?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care este relația dintre suflet și corp?

Trăim în corp pentru a dezvolta sufletul, până când sufletul devine independent de corp. Cu alte cuvinte, pornind de la nivelul de existență animal, dezvoltăm sufletul și ne ridicăm la nivelul existenței umane sau vorbitoare.

În timpul procesului de dezvoltare a sufletului, facem un pas în ascensiunea sufletului, apoi coborâm înapoi în corp, iar astfel de circuite de urcări și coborâri dezvoltă treptat independența și gradul sufletului nostru.

Sufletul este un sentiment în noi pe care îl corectăm și îl umplem. În timp ce lucrăm la dezvoltarea sufletului nostru, existăm separat de el, ca și cum am face un fel de mecanism și am lucra la el. Ne distanţăm de suflet și îl observăm în mod obiectiv. Mai exact, dezvoltarea sufletului este motivul pentru care avem nevoie de existența noastră fizică.

Observându-ne de departe, devenim mai obiectivi. Putem apoi urca nivelurile sufletului nostru, pentru că avem si un corp în care existăm.

Bazat pe o discuție „Prim-plan” cu cabalistul Dr. Michael Laitman. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed