Cât de greu este sǎ începi sǎ vorbeşti din inimǎ

Întrebare: Ultimul atelier a fost mai greu decât precedentul, deoarece în loc de o întrebare scurtă ai citit un paragraf întreg dintr-un articol și apoi ne-ai cerut să-l discutăm. Dar nu era deloc clar ce anume ar trebui să discutǎm.

Rǎspuns: Am făcut-o intenționat, în scopul de a vǎ forța să vorbiţi din inimă, din adâncul sentimentelor. Dacă, în timpul citirii, mă urmaţi prin sentimentele voastre, atunci nu aveți nevoie să vă amintiți întrebarea și să gândiţi. Pur și simplu simţiţi și spuneţi doar câteva cuvinte despre asta. Este de ajuns!

Acest lucru este exact ceea ce am vrut sǎ realizez: sǎ vă îndrum să pătrundeţi emoţional textul, astfel ca împreună sǎ simțim ceea ce este ascuns acolo, în spatele cuvintelor. Dacă vom încerca să urmǎrim sentimentele care vin după cuvintele mele și nu să cǎutǎm răspunsul cu ajutorul minţii, atunci funcționează.

Nu vreau sǎ discutaţi pe baza a ceea gândiţi, ci sǎ începeţi sǎ vǎ conectaţi între voi prin impresiile pe care le primiţi din ceea ce aţi auzit. În fiecare paragraf a existat o dezvoltare afectivǎ. Şi împreunǎ aţi gǎsit imaginea generalǎ. Construirea unui Kli comun (dorinţǎ, vas), înseamnă a ajunge la o impresie (simţire) comunǎ.

Un grup, în general, este o impresie, o simţire comunǎ dar în Kelim-uri separate,dorinţe care se conecteazǎ pentru a funcționa împreună. Când sunt gata pentru asta, pentru simţirea comunǎ, atunci ea se reveleazǎ în ei.

Din partea a treia a Lecíei zilnice de Cabala 7/30/12Studiul celor Zece Sfere

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: