Cât este de benefic fiecare gând?

Principalul lucru este să asamblăm și să refacem sufletul comun care s-a spart după păcatul Copacului Cunoașterii. Noi am primit deja acest vas spart în pregătirea pentru munca noastră. Ceea ce ni se cere este acțiunea, despre care este scris: „Să-mi facă un Templu și Eu am să locuiesc în mijlocul lor”.

Templul este un vas sfânt, direcționat complet spre dăruire. Noi îl construim din cărămizile noastre, punând piatră peste piatră, din inimile de piatră care se pot conecta cu alte cărămizi. În acest fel construim Templul din egoismul nostru, din dorințele noastre sparte, lipindu-le împreună și creând un loc în care forța superioară, Creatorul, să locuiască în noi.

Aceasta este singura noastră muncă și scop și, prin urmare, noi trebuie să verificăm tot timpul cât de benefice sunt fiecare acțiune, gând și dorință, pentru construirea acestui turn sfânt, Templul.1

Din prima parte a lectiei zilnice de Cabala 4/28/19, De la punctul din inimă la un zece (Pregătire pentru Congresul Latin American 2019)

1 Minutul 0:20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed