Cat Ma Costa Corectia Mea?

Intrebare: Cat de mult trebuie sa platesc Creatorului pentru propria mea corectie, este ca si cum as plati un chirurg? Care este munca pe care trebuie sa o fac?

Raspuns: Tot ceea ce trebuie este sa va conectati, in aceasta lume  nu exista decat corectia. Aceasta munca este foarte simpla. Voi platiti prin eforturile voastre; trebuie sa va conectati cu toti si sa ii iubiti pe toti pentru a trece de la iubirea fiintelor create la iubirea Creatorului. Incercati sa atingeti cea mai mare regula a Torei:”Iubeste pe prietenul tau ca pe tine insuti”; aceasta regula include totul, si apoi veti fi umpluti de Tora, cu Lumina Ein Sof (Infinitatii).

Pare a fi simplu, dar acesta este de fapt cel mai greu lucru pentru noi. Va puteti invarti mult timp in jurul acestui punct, ca un caine care vrea sa isi prinda coada, si puteti realiza ca nu sta in puterea voastra sa ajungeti la conexiune. Veti gasi multe scuze, veti amana pe maine si veti sugera conditii diferite.

O persoana nu ajunge la conexiune prin ea insasi, trebuie sa o doreasca si sa actioneze. Sa presupunem ca va imbratisez desi nu va plac. Tocmai de aceea v-am ales pentru ca simt cat de mult dorinta mea uraste aceasta actiune. Atunci se creaza o distanta intre actiune si dorinta care atrage Lumina si imi aduce o alta dorinta.

Se intampla frecvent ca oamenii sa adopte copii si sa investeasca in acestia pana cand incep sa ii iubeasca ca si cum ar fi ai lor. Daca o persoana se casatoreste cu o femeie care are un copil, trebuie sa investeasca in copil mult mai mult decat in propriul copil. Asta pentru ca daca ar fi fost copilul meu, as fi simtit in mod natural ca sunt tatal insa alt copil nu ma vede asa si stiu de asemenea ca nu este copilul meu, deci trebuie sa investesc in acest copil mult mai mult. Ma tem ca m-ar putea dispretui sau m-ar putea ura pentru ca este un strain pentru mine.

Insa datorita faptului ca investesc in el mai mult decat in orice, incep sa il iubesc mai mult decat pe propriul meu copil in care nu am investit atat. Totul este determinat de eforturile pe care le fac, prin urmare, nu aveti nimic altceva de facut decat sa va investiti puterile.

[79509]
Din partea a 3 a  Lectiei Zilnice de Cabala 31/05/2012, Studiul celor Zece Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: