Ce am câștigat prin progresul științific și tehnologic?

Intrebare: Am vazut un sondaj pe Internet care afirmă ca opt din cele mai populare website-uri sunt paginile de pornografie; Facebook a fost clasat pe locul noua si alta pagina de retele sociale classmates.com pe locul zece. Deci, ce am castigat prin progresul stiintific si tehnologic? Doar decadenta si degradare.

Raspuns: La ce ne putem astepta daca spunem ca trebuie sa continuam sa studiem si sa dezvoltam stiinta si sa nu educam oamenii? Ce ne va da stiinta? Doar oportunitatea de a inventa arme si mai teribile, deoarece natura egoista a omului nu se schimba si tot ceea ce inventeaza doar cauzeaza rau altora.

Singurul lucru de care avem nevoie este sa educam generatia si sa aducem oamenii mai aproape unii de altii. Asta este tot!

Altfel vom ruina totul. Daca nu incepem sa restrangem natura noastra egoista, un al treilea razboi mondial va fi inevitabil. Asta este foarte evident.

Putem vedea in mass media ca, de fapt, tot ceea ce oamenii vor, este doar sa conduca si sa controleze totul, deoarece asta este natura noastra.

Din Webinar 12/26/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed