Ce așteptăm de la hegemonia mondială ?

Întrebare: Ce puteți spune despre unitatea americană?

Răspuns: America este o națiune în care nimeni nu are rușine să-și arate ego-ul său într-un cadru stabilit de legea socială.

Statele Unite sunt forța dominantă, făcând presiune și ghidând lumea, împingând-o în direcția care crede ea că este corectă. Cu siguranță, jucând rolul forței hegemonice (conducere sau dominație) poporul american întâi și înainte de toate, are nevoie de unitate, deoarece separarea absolută locuiește acolo acum. Lucrul principal este să nu fie în contact unii cu ceilalți: asta este a voastră și asta este a mea.

Astfel, din punct de vedere a înțelepciunii Cabala, starea actuală a acestei națiuni în lumea globală este înainte de toate o amenințare pentru America. Asta pentru că noi suntem sub controlul unui sistem natural integrant care ne conduce. În situația actuală, America este complet în opoziție cu sistemul de conducere colectiv integrant care se dezvăluie acum. Americanii sunt cei mai mari individualiști și căderea, care este capabilă să se producă, îi amenință nu numai pe ei, ci și lumea întreagă. Prin urmare, aș dori să văd că America în mod special, mai mult decât orice altă națiune (cu siguranță alta decât Israel) folosește înțelepciunea Cabala, care va permite să amortizeze această cădere.

Din programul ”Opinii speciale”, 17.08.2014

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: