Ce cauzează taifunurile și inundațiile?

764.3Inundațiile și taifunurile sunt ceea ce noi înșine aducem în natură. În principiu, dacă ne comportăm în conformitate cu apa, care este o forță animatoare informațională, atunci ar trebui să fie absolut pozitivă pentru noi.

Cu alte cuvinte, dacă am lua din natură doar atât cât avem nevoie pentru a menține homeostazia cu ea, atunci în mod natural am experimenta efectele pozitive ale naturii și am fi în armonie cu ea. Dar, deoarece introducem un număr mare de influențe negative în natură, experimentăm o reacție corespunzătoare din partea acesteia.

Prin urmare, apa din jurul nostru și din interiorul nostru, din interiorul corpului nostru, devine foarte negativă. Este saturată cu energie negativă și poartă informații negative, distructive., Acest lucru se manifestă în special în exterior: tsunami, uragane, inundații sau invers – secetă.

În următorii ani, vom vedea inundații în nord și din ce în ce mai multă secetă în sud. Și nu poți fugi de ea. Toate pământurile fertile din sud vor începe practic să se usuce.

Cum poate fi explicat acest lucru? Datorită impactului nostru negativ personal asupra lumii. Adică, părerea mea, dorinţele și gândurile au un impact negativ asupra lumii și prin urmare, apa ca purtătoare de informații bune, revitalizatoare, este saturată de ele și le duce mai departe. Rezultatul este acest impact negativ asupra întregii naturi.

Comentariu: Acesta este probabil motivul pentru care oamenii trăiesc mai mult de 100 de ani pe una dintre insulele de corali. În același timp, muncesc foarte mult din punct de vedere fizic, mănâncă cea mai simplă mâncare și nu se bucură de beneficiile civilizației. Ei iau din viață doar ceea ce este necesar, folosesc apa, care este absolut pură și rămân în starea lor inițială.

Răspunsul meu: Dar nu ne putem întoarce în peșteri. Este imposibil. Am construit peșteri de alt tip.

Totuși, dacă ne putem schimba atitudinea față de viață față de bine, atunci apa și toate informațiile dintre noi se vor schimba. Și atunci vom obține o reacție complet diferită de la natură.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: