Ce descoperă un Cabalist?

226Întrebare: Ai spus că dacă o persoană nu și-a dezvoltat sufletul, atunci acesta se întoarce imediat în corp pentru că nu are organe senzoriale care să existe în lumea spirituală, la fel cum o persoană nu poate exista în lumea noastră fără a cunoaște legile elementare.

Care sunt legile lumii spirituale?

Răspuns: Legile lumii spirituale sunt legile prin care noi existăm în ea.

Adică există o altă dimensiune în jurul nostru, o parte suplimentară a universului, care ne este ascunsă. Dar nu suntem în contact cu ea pentru că nu avem calitățile ei.

Un cabalist dezvăluie această dimensiune. El este numit cabalist pentru că primește, descoperă și dezvăluie aceste informații, aceste senzații, deoarece dezvoltă în sine sentimentele corespunzătoare.

Ele se dezvoltă prin „ieșirea din tine însuți”. Se spune: „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”, adică trebuie să ieși în astfel de dorințe care sunt în afara ta și atunci vei simți cu adevărat ceea ce este în afara ta.

Ceea ce există în afara noastră se numește lumea superioară sau spirituală și ceea ce simțim în noi se numește lumea noastră sau cea pământească.

KabTV “Prim-Plan. Dincolo de Ultima Linie” 5/3/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: