Ce Dorinta vorbeste in Mine?

Intrebare: Cum ma pot lamuri ce dorinte deservesc eu?

Raspuns: Daca nu vei internaliza intentionat si constient dorinta grupului, fara indoiala vei fi la ordinul dorintelor straine. Vei urma ordinele care sunt la moda, directiile date de media si tot ce ajunge la tine din cele patru colturi ale lumii: „ Du-te acolo, gandeste asa, cumpara asta”, etc.

Una singura este dorinta ta: atunci cand faci apel la grup si doresti sa primesti dorinta de la prietenii tai. In acest caz, tu esti cel care alege dorinta lor, iar ea te duce catre revelarea sufletului tau.

In afara de asta, tu nu ai avut niciodata o dorinta a ta. Doar Creatorul are o dorinta autentica, ce a avut originea in el si care nu a fost in nimeni altcineva. Dorintele noastre vin intotdeauna din afara noastra.

Prin urmare, alegerea mea este in a decide carei dorinte ii dau glas: unei tendinte zadarnice sau dorintei specifice a unui grup anume, care are ca scop o anumita directie. Imi concentrez eforturile pentru a fi patruns de aceasta dorinta si sa muncesc pentru ea. Aceasta este singura mea sansa. Dorinta in sine nu este a mea la origine: Este adusa ori de valul lumii ori dobandita din grup, din mediul corect.
Din partea 4  Lectia Zilnica de Cabala 6/6/2011, Scrierile lui  Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: