Ce este special la evrei?

629.1Întrebare: Este un individ născut în lumea noastră ca evreu, special?

Raspuns: Da, pentru că iniţial are o conexiune specială cu sufletul său. În starea animală (fizică), el este mai aproape de sufletul său decât o persoană care nu s-a născut evreu.

Trăim în trupurile noastre și simțim această lume, dar sufletele noastre există în lumea superioară. Acei oameni care se numesc evrei sunt mult mai aproape de sufletul lor, practic în unirea nivelurilor lor animal și spiritual.

Prin urmare, ei sunt mai predispuși la activități spirituale, descoperiri și dezvoltare, la ceva care se află la vârful capacităților umane și mai sus, dar numai pentru că sunt mai aproape de sufletul lor. Dacă omenirea începe să se angajeze în dezvoltarea sufletului, atunci tot restul oamenilor se vor ridica la același nivel. Nu există nicio îndoială în acest sens.

Întrebare: Este aceasta o anumită predispoziție?

Raspuns: Faptul este că acest grup de oameni a fost angajat în dezvoltarea sufletului și a spiritualității timp de multe milenii. Numai în ultimele două mii de ani a existat un decalaj profund între dezvoltarea lor spirituală și cea fizică.

Din KabTV “Prim-plan— Întoarcere” 19/2/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: