Ce este un Congres?

Intrebare: Cum relationeaza  un congres cu idea  unei forme imbracate in materie? Nu este asta o iluziei a acestei lumi?

Raspuns: Un congres este mijlocul cu ajutorul caruia  noi dorim sa  creem o dorinta enorma si puternica (Kli, vas). Toti care sunt parte a acestui Kli vor avea placere in Lumina ce va fi revelata in interiorul lui. A lua placere inseamna sa foloseasca aceasta Lumina pentru corectie.

Ce este un congres? Un congres este creatia sistemului unde toate partile sunt conectate unele cu altele.  Speram ca vom crea o asemenea conexiune intre noi si in ea, acolo, vom descoperi echivalenta cu Lumina, Creatorul.  Fiecare persoana va simti asta in functie de cum este conectat la acest Kli si asta va deveni revelatia sa spirituala.

Crearea acestui Kli colectiv depinde de fiecare.  Depinde, de asemenea, de cat de bine este fiecare incorporate in Kli-ul colectiv, pentru ca, mai tarziu, fiecare persoana primeste  senzatia Luminii revelate depinde de masura participarii sale personale.

Fiecare beneficiaza de dorinta colectiva in masura in care perticipa la asta. Asta este legea interactiunii dintre un individ si grup si este o actiune reala.

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Cabala 20/10/2010 “Predarea Cabalei si esenta sa”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed