Ce gând este mai puternic?

947Întrebare: Putem influența alți oameni prin gândurile noastre și ce gând este mai puternic, gândirea noastră individuală sau gândirea de grup?

Răspuns: Un gând individual nu are de fapt nici o putere în comparație cu gândul de grup care este într-adevăr împlinit. Dacă sunteți conectați corect unul cu celălalt, veți putea implementa fiecare gând comun care este îndreptat corect și în cel mai bun mod către scopul creației.

Totuși, dacă vă angajați într-un alt gând, acesta vă va conduce în continuare la scopul creației, dar pe un drum secundar diferit. Toată omenirea se îndreaptă către un scop, dar în moduri alternative, de-a lungul drumurilor stâncoase și prin urmare, umanitatea își atinge misiunea principală, atingerea scopului creației, încet și greşit.

Există un scop către care putem avansa direct, dar mintea noastră este distrasă de obiectivele secundare. Cu toate acestea, dacă ne adunăm într-un grup de zece și ne îndreptăm spre obiectivul corect, vom merge în mod constant înainte și toate celelalte atribute, dorințe și circumstanțe se vor rezolva de la sine.

KabTV “Fundamentele Cabalei” 4/14/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed