Ce îi atrage pe bărbați?

Întrebare: S-a spus că dezvoltarea omenirii poate fi urmărită prin chirurgie plastică. În centrul profesiei de chirurgie plastică a fost ajutorul celor care au fost desfigurați în urma dezastrelor și așa mai departe. Mai târziu au început să ajute persoanele în vârstă să arate mai bine. Apoi au venit tinerii și au început să-și corecteze nasul, urechile, sprâncenele, crestele sprâncenelor și buzele.

Chirurgii spun însă că în ultimii ani ne-am confruntat cu dorințe nebune. O femeie vrea ca fața ei să arate ca și cum ar fi fost editată cu un filtru Instagram. Din ce în ce mai mult, un bărbat nu vrea să fie el însuși. Unde duce asta?

Răspuns: Este corect că nu vrea să fie el însuși. Este urât atât în interior, cât și în exterior.

Comentariu: Dar nu vrea să i se schimbe cumva urâțenia interioară, el vrea să i se schimbe urâțenia exterioară, astfel încât să devină mai frumos la exterior.

Răspunsul meu: O persoană nu poate lucra fără cealaltă. În principiu, vedem o persoană din interior. Și oricât de frumos ar fi, dacă în sine este teribil în interior, atunci nicio înfățișare frumoasă nu-i va corecta urâțenia generală, ci va arăta cu atât mai proeminent că este îngrozitor.

Cu femeile e alta treaba. Acolo, bărbații se uită la aparențe. Conform naturii bărbaților, ei nu se uită la conținutul interior al femeilor. Iar afară, dacă totul este la locul lui, atunci el este atras de aspectul ei. Dar acest lucru, așa cum înțelegem noi, este doar temporar și trece foarte repede.

Întrebare: Adică, coincidența trebuie să se bazeze pe trăsături interne?

Răspuns: Conform semnelor interne, este foarte dificil; nu este pentru o vârstă fragedă. Ai nevoie de educație specială, pregătire și timp. Și atunci oamenii vor începe să simtă la ce merită să fie atenți, cum să-l aprecieze pe celălalt și așa mai departe.

Întrebare: Merită să acordăm atenție doar la interior, asta credeți?

Răspuns: Dar până la urmă, când ajungem la această concluzie?

Comentariu: Da. Când suntem cărunți și bătrâni.

Răspunsul meu: Dacă tinerii ar ști, ca la bătrânețe ar putea.

Întrebare: Da, câtă înțelepciune în toate acestea! Crezi că atunci când o persoană se uită la alta, consideră că este frumoasă și spune: „Aceasta este o persoană frumoasă”, reflectă acest lucru interiorul acelei persoane??

Răspuns: Desigur. Ar trebui să fie așa. Dar dacă suntem crescuți la Hollywood, atunci bineînțeles că ne este greu pentru că ni se arată astfel de imagini în avans și ei vor să facă un standard din ele: asta e rău, asta e amabil, asta e naiv, asta e inteligent. , și așa mai departe. De fapt, frumusețea este atunci când mă simt bine cu o persoană. Asta e tot.

De la KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 10/28/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: