Ce informații transmite Creatorul omului?

509Întrebare: Ce informații pot fi considerate obiective, astfel încât să fie de încredere? Există vreo astfel de informație?

Răspuns: Omul descoperă Creatorul în afara lui și în imaginea creată. Acolo începe să trăiască, ca să spunem așa, după concepte.

Întrebare: Și ce informații deține Creatorul?

Răspuns: Creatorul aduce omului înțelegerea omului.

Întrebare: Deci o persoană începe să înțeleagă cine este?

Răspuns: Da. Nu putem și nu-l dobândim pe Creatorul Însuși. Obținem totul în noi înșine în unele dintre sentimentele noastre unul față de celălalt.

Întrebare: Deci, se dovedește că tot acest adevăr și informații corecte sunt de neînțeles în condițiile noastre egoiste și pământești?

Răspuns: Cu siguranță.

Întrebare: Vrei să spui că totuși trebuie să ne despărțim de egoism?

Răspuns: Când te desprinzi, începi să înțelegi că și acest adevăr nu este încă atins.

Întrebare: Unde este atunci?

Răspuns: Nu există. Chiar nu există. Încă nu putem scăpa de noi înșine în niciun fel. Îl atingem pe Creator doar în măsura echivalenței cu El în inimă, în sentimente și în minte, ceea ce ne ajută să completăm cumva imaginea pe care vrem să o vedem și să o desenăm mereu în noi înșine.

Întrebare: Adică imaginea Lui ca iubitor, bun și făcând bine?

Răspuns: Da, dar acestea sunt încă lucruri limitate. Totul este relativ la o persoană și nu putem scăpa de noi înșine nicăieri. Indiferent cum ne imaginăm toate acestea, adevărul real este de neatins.

Încă mai sunt niveluri, lumi și cote care trebuie atinse, sunt imaginare, transcendente și negative, pe care va trebui să le dezvăluim.

Întrebare: În principiu, este bine pentru om că există toate aceste lumi și secrete înaintea lui?

Răspuns: Este atât de interesant pe măsură ce mergem înainte! Creatorul Însuși este deja acolo, fără nicio legătură cu noi. Și în momentul în care simți că El este acolo, dar fără mine, îți dă brusc atâta putere și perseverență de a-l atinge, deoarece ne arată că probabil se poate realiza.

Întrebare: Asta numiți viață?

Răspuns: Desigur!

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 27.03.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: