Ce înseamnă învierea morților?

627.2Întrebare: Nu departe de Ierusalim, se află Valea Kidron (Emek Yeoshafat în ebraică). Acesta este locul unde, după Războiul lui Gog și Magog, omenirea va fi judecată. Despre ce este vorba? Cine va judeca pe cine?

Răspuns: Când oamenii vor înțelege care este sensul existenței lumii, al istoriei, al corectării, al tot ceea ce li s-a întâmplat și li se întâmplă, se vor judeca singuri. Astfel, întreaga lor mișcare va fi spre lauda Creatorului.

Conform profeției, se spune că în acest loc toate corpurile recreate de Creator se vor ridica din țărână și vor fi acoperite cu piele și carne. În general, va avea loc o „înviere a morților”.

Asta înseamnă că toate dorințele egoiste existente se vor manifesta din nou în oameni, în întreaga umanitate, în întreaga generație viitoare, dar în așa fel încât vom putea lucra cu ele pentru dăruire, pentru a ne conecta între noi, pentru o iubire totală.

Aceasta este învierea dorințelor moarte, adică a dorințelor egoiste care nu puteau fi folosite în niciun fel. Iar acum le putem folosi pentru dăruire și iubire.

Din „Stări spirituale” de la KabTV 2/22/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: