Ce mă va duce la rădăcina sufletului meu?

Întrebare: Cum îmi pot descoperi mai repede rădăcina sufletului meu?

Răspuns: Atuci când o persoană se conectează la grup, ea atrage influenţa Luminii asupra sa. Această îi expune persoanei opoziţia sa la aceasta conexiune, distaţarea faţă de ceilalţi, ura şi repulsia faţă de ei.

Ce înseamnă rădăcina sufletului? Este locul meu în sistemul dorinţei comune, care a fost creat de Creator. Îl pot revela doar dacă sunt pe deplin conectat cu restul sufletelor, deoarece numai atunci înţeleg rolul meu în organismul comun.

De aceea, corecţia noastră constă în trezirea Luminii care ne va conecta cu întregul sistem. Apoi, chiar şi hranirea repulsiei din unificare e ajută să descoperim locul nostru.

Procesul discernerii locului meu relativ la celelalte suflete este gradual şi lent, deoarece o persoană revelează locul său adevărat şi rolul în sistemul comun numai după ce atinge relizarea şi devine inclusă în toată lumea. Apoi, puterea dăruirii din ea începe să contureze forma primirii, adică dăruirea devine mai mare decât primirea, fapt care se întâmplă pentru că Lumina a afectat-o suficient.

Astfel, tu trebuie să fi de acord să primeşti proprietate dăruirii şi să laşi Lumina să acţioneze!

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala 2/18/2011, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: