Ce ne determină durata de viață?

Întrebare: Ce determină speranța de viață la diferite persoane? Mor tineri atât oamenii minunați cât și ucigașii josnici. Ar putea fi faptul că, din punctul de vedere al maturizării sufletului în această viață primele suflete (oamenii minunați) au urcat deja în lumile superioare în timp ce cele din urmă (ucigașii josnici) sunt fără speranța, astfel încât acestea sunt luate pentru renaștere?

Răspuns: Toate acestea au legătură cu reîncarnările. Nici un calcul nu este făcut aici în ceea ce privește corpurile. Puteți fi o persoană bună sau rea, dar din punct de vedere egoist nu contează.

Calculul se concentrează numai asupra sistemului general, pentru a aduce corecția completă optimă. Prin urmare, această este doar despre împlinirea sufletului unei persoane. Corpul este dat unei persoane, astfel încât prin voința să liberă se va plasă în sufletul general în conexiune cu alte persoane în dragoste și dăruire totală.

Dacă poate face asta, își găsește sufletul. Apoi calculul este făcut în funcție de starea să la un moment dat.

Dacă nu poate face acest lucru, îi este data o anumită perioadă de timp, ca de bună voie să se integreze în societate și poate chiar în lumea spirituală. Dacă el nu folosește ocazia, aceasta îi este luată și trece la viață următoare. Aceeași genă spirituală va fi îmbrăcată în alt corp, dar cu date și mediu nou, iar oportunitatea de a își îndeplini misiunea îi este oferită încă odată.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed