Ce ne oferă integrarea contradicțiilor?

559În lumea noastră, putem simți mai întâi un lucru și apoi altul, adică un lucru împotriva celuilalt, dar nu în același timp. Cabala vă permite să atrageți simultan atât stările rele cât și bune, să le stăpâniți în același timp, să le conectați împreună și să simțiți stăril bune de multe ori mai intens.

În plus, dacă în lumea materială este imposibil să se realizeze un anumit fenomen fizic, deoarece nu putem fi în două locuri în același timp, nu putem fi de acord în același timp cu minusul și plusul, avem unele combinații de neînțeles, imposibile așa cum este de obicei cazul fizicii cuantice, atunci Cabala ne permite să rezolvăm toate acestea foarte simplu.

Întrebare: Și imaginați-vă o astfel de situație: o mamă îl pedepsește pe copil; el, desigur, suferă, dar în același timp înțelege că ea îl iubește și o face pentru binele lui. Astfel, el o justifică. În principiu, în lumea noastră, acest lucru este nerealist. Totuși, putem lua acest lucru ca exemplu de integrare a contrariilor?

Răspuns: Acesta nu este exemplul corect, deoarece cineva care dorește să treacă prin credință deasupra rațiunii atrage în egală măsură atât calități negative, cât și calități pozitive. El înțelege că acestea se pot manifesta corect în combinație între ele și îi pot oferi toată măsura senzației și a realizării.

Sarcina unui cabalist este să delibereze corect calitățile negative și pozitive și nimic mai mult. El înțelege că nu există negativitate în natură, dar este simțită ca atare pentru că nu a fost încă integrată cu pozitivul.

Întrebare: Deci un cabalist nu se teme deloc pentru el sau pentru ceilalți?

Răspuns: Aproape deloc. Desigur, el trece prin diferite stări. În timp ce se află între diferite niveluri, el simte tot felul de efecte negative, dar acest lucru se întâmplă doar pentru o perioadă scurtă de timp când se află într-o stare între două niveluri.

KabTV „Stări spirituale”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: