Ce ne preocupă mai mult: veștile bune sau veștile proaste?

Comentariu: Se știe că mass-media influențează dezvoltarea personală. Cu toate acestea, veștile proaste, adică orice acte de violență, ciocniri militare sau dezastre naturale, primesc în mod constant mult mai mult timp pe ecran decât relatările despre persoanele care se tratează bine, se ajută reciproc sau încearcă să prevină brutalitatea. Iar telespectatorul este mai atras de acestea.

Răspunsul meu: Sigur. Dacă urmăresc un program la televizor care vorbește despre ororile războiului, confruntările, conflictele din guvern sau între oameni, mă preocupă mai mult pentru că pot fi implicat în astfel de evenimente și pot fi rănit.

În timp ce programele bune care vorbesc despre oameni care se adună, vorbesc, cântă sau lucrează împreună, ajută în spitale etc., nu reprezintă niciun pericol pentru mine. Astfel, le tratez cu nonșalanță și pot avea o anumită atitudine disprețuitoare în legătură cu acest aspect.

Comentariu: Trebuie să notez că au existat încercări de a difuza doar știri pozitive, dar acestea nu au fost deloc populare.

Răspunsul meu: Firește. Nu dă probleme unei persoane. O persoană se hrănește cu știri negative, suferințe și tragedii. Chiar și în muzică și artă, toate operele semnificative sunt întotdeauna tragice iar comediile sunt luate în derâdere. Oamenii au o apreciere ocazională a lor.

Din „Post-Coronavirus Era” de la KabTV 30/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: