Ce ne separă de Creator?

260.01Întrebare: Spunem că inițial natura mea este egoismul și doar un mic punct, un punct din inimă, mă leagă de Creator.

Acum am auzit că trebuie să ajungem într-o stare în care sunt complet în dăruire și un mic punct egoist este doar diferența dintre mine și Creator. Există o revoluție aici sau sunt două lucruri diferite?

Răspuns: Nu. Îmi corectez egoismul pentru dăruire și am doar ceea ce inițial, conform planului Creatorului, mă separă de El, adică dorința de a primi de dorința de a dărui.

Dar tot ce se referă la dorința mea primordială de a primi, construiesc după asemănarea Creatorului. Aceasta va fi realizarea Creatorului în mine, revelația Creatorului.

Adică acestea sunt cele nouă Sefirot. Și Malhut nu este corectată de la sine, deoarece dorința de a primi rămâne în ea. Funcționează numai în lumina reflectată, dăruind, respingând, făcând restricții (Țimțum) și așa mai departe.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/6/22, „Apropierea Creatorului prin rețeaua de conexiuni dintre noi” Lecția 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: