Ce ne va salva de la extincție?

720Comentariu: Greta Thunberg îi mustră pe liderii mondiali pentru anii de discuții goale și inacțiune în domeniul climei. Ea critică Anglia, SUA și China pentru manipularea statisticilor și oferă multe exemple, în special despre Anglia. Anglia se autointitulează lider mondial în domeniul climei și, după cum spune ea, are centrale electrice care sunt una dintre cele mai mari surse de emisii de dioxid de carbon.

Răspunsul meu: Da, ei fac totul pe cărbune. Este o tradiție.

Întrebare: Ea „i-a pus pe toți la colț”. Se simte ca și cum nu mai ascultăm oamenii de știință, nu mai avem încredere în ei, iar această fată este publicată peste tot; este ascultată; ea este pe un piedestal. Așa este timpul nostru?

Răspuns: Timpul nostru este cel mai corupt și cel mai murdar. Au luat-o pe această fată, au făcut din ea pe cine au vrut și i-au dat drumul în lesă scurtă.

Întrebare: Crezi că sunt niște forțe în spatele ei? Presa nu știe ce să facă.

Răspuns: Da, cine ar fi auzit-o altfel? Ei se uită la o persoană cu un singur ochi și înțeleg unde poate fi mai potrivită pentru a câștiga un rating. Chiar credeți că un copil sare pe scenă de unul singur? Cine permite asta? Cine îi dă timp la radio, timp pe ecran, timp la televizor, etc.?

Întrebare: De ce se face acest lucru?

Răspuns: În primul rând, lumea are nevoie de astfel de zgomot. Este o distragere a atenției. În al doilea rând, există forțe mari în spatele acestor lucruri, forțe care beneficiază de pe urma lor.

Întrebare: Ce eroi ai scoate astăzi în evidență? De ce fel de eroi are nevoie timpul de astăzi?

Răspuns: Trebuie să fie o organizație foarte serioasă, o reuniune a oamenilor de știință, politicienilor și economiștilor care să stea împreună și să discute serios despre ce putem face. Dar mai întâi avem nevoie de un raport foarte serios, adică de cercetare.

Întrebare: Trebuie să ajungem la profunzimea problemei a ceea ce se întâmplă?

Răspuns: Noi înțelegem profunzimea problemei.

Întrebare: Este clar pentru tine. Nimeni nu prea vorbește despre asta. Va trebui ca omenirea să ajungă la profunzimea problemei?

Răspuns: Nu vom fi în stare să facem nimic. Fiecare trage în propria direcție spre locul unde poate face mai mulți bani.

Întrebare: Deci, la întrebarea mea: „Pe cine ar trebui să scot în evidență pentru a fi ascultat?” este răspunsul: „Cel care conduce la profunzimea problemei”?

Răspuns: Dacă ar aborda cu seriozitate această problemă, ar ajunge la concluzia că nu se poate face nimic și că nu este nevoie de nimic!

Răspunsul este unul singur. Putem aduce lumea la echilibru doar dacă noi înșine intrăm în echilibru în relațiile noastre. Și atunci ne vom regăsi pur și simplu într-o lume în care totul va fi suficient și bun pentru fiecare.

Aceasta nu este o fantezie sau o utopie; este doar ceva ce se va întâmpla involuntar. Dacă facem echilibrul în lume la nivelul de „om”, atunci toate nivelurile inferioare—animal, vegetal și mineral—vor ajunge și ele la echilibru.

Comentariu: E ca și cum te-ai adresa unei persoane și i-ai spune că trebuie să se schimbe de dragul unor conexiuni bune. Iar o persoană nu poate face asta! Nu vrea să o facă!

Răspunsul meu: El nu poate. Atunci va fi doborât.

Comentariu: Are nevoie de un dușman.

Răspunsul meu: El însuși este dușmanul!

Comentariu: Spui unei persoane: „Tu ești de vină! Din cauza ta se întâmplă aceste probleme ecologice”.

Răspunsul meu: Da.

Întrebare: Cum ieșim din această poveste?

Răspuns: Nu există nicio posibilitate. Ori ne sinucidem, ori începem să ne schimbăm. Una sau alta.

Numai corectarea omului poate aduce natura în echilibru. Și este posibil să aducem o persoană în echilibru doar dacă creăm treptat între noi o atmosferă de iubire a aproapelui.

Întrebare: Ar trebui să ne epuizăm cu toții în căutarea unei ieșiri? Trebuie să fim epuizați pentru a ajunge la ceea ce spui?

Răspuns: Atunci am vrea cu adevărat să auzim răspunsul aici. Am fi capabili să-l auzim.

Nu-i nimic! E în regulă. Guvernarea superioară știe totul și poate face orice, și face totul oricum.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de la KabTV 11/1/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: