Ce oameni vor fi apreciați?

Întrebare: În trecutul recent, o persoană era judecată după statutul său, după hainele sale, după educația sa, după câți bani avea, indiferent dacă era sau nu profesor. Cum vor fi judecați oamenii în noua lume post-virală? Există multe speculații. Tu ce crezi?

Răspuns: Cred că oamenii vor fi diferiți ca urmare a coronavirusului. Vor învăța să vadă prin materie și să nu acorde atenție la ceea ce poartă o persoană, ce fel de stilou îi iese din buzunar sau ce ceas poartă. Nici măcar nu se vor uita la faptul că ar putea fi un mare profesor sau ceva de genul acesta. Se vor uita la ce folos are el ca persoană, la ceea ce îi poate da el societății de care ea să aibă nevoie.

O persoană aduce beneficii societății explicându-i cum este posibil să se realizeze progrese suplimentare în conexiune. Și atunci va fi cu adevărat clar ce beneficii aduce.

El va vedea că altfel nu vom trăi, altfel nu vom ieși din asta și altfel nu vom putea supraviețui. Acest lucru ar trebui să fie clar. Și persoana care arată acest lucru demonstrează întregii societăți că are nevoie de ea. Și, în conformitate cu aceasta, societatea îl va aprecia.

Oamenii care au într-adevăr o calitate atât de specială de a aduna o societate și de a-i apropia membrii unul de celălalt ar trebui să fie vizibili, astfel încât ceilalți să îi poată asculta.

Întrebare: Vor fi alții geloși pe ei?

Răspuns: Vor învăța și vor fi invidioși. Invidia este un lucru foarte bun. Este clar că aceasta nu este o invidie neagră. Pentru că ea provine din fapte nobile, din apropierea oamenilor, din faptul că vor să învețe și să fie ca acești oameni.

Întrebare: Deci aveți o viziune optimistă asupra viitorului oamenilor? Conexiunea lor va fi apreciată.

Răspuns: Cred că vom suferi mari pierderi, boli și decese. Vor fi o mulțime de probleme, dar omenirea se va adapta rapid. Acum am o astfel de speranță. Subconștient, procesul este deja în desfășurare. Nu va fi nicio întoarcere. Și va fi foarte rău dacă vom începe să ne întoarcem cu forță.

Întrebare: Spuneți că ar trebui să distingem încet oamenii care lucrează pentru societate, pentru conexiune. Și va funcționa într-o persoană? Dacă începem să vorbim tot timpul despre ddăruire, va funcționa?

Răspuns: Omenirea nu va mai avea nicio chestiune signifiantă. Iar această noțiune, inevitabil, va rămâne. Când societatea vorbește despre asta, aceasta îi va afecta toți indivizii.

Toată lumea va indica doar acele persoane care sunt angajate în consolidarea societății, în dezvoltarea acesteia și asta va atrage din ce în ce mai mulți oameni noi să se unească. Și așa vom merge mai departe.

Cred că umanitatea va merge pe un drum bun, nu prin distrugere și război.

Persoana care dă, persoana care se unește, persoana care explică, persoana care conduce și împinge spre asta va fi apreciată. Și, în cele din urmă, ne vom regăsi rapid în lumea potrivită.

Întrebare: Împingerea exclusivă către unitate?

Răspuns: Doar la unitate! Nu mai este nevoie de nimic. Creatorul, Forța Superioară, Forța unică a Naturii, nu poate fi îmbrăcată în ceva limitat, concret. Trebuie să aibă un substrat absolut sub ea și să fie revelată în el.

Întrebare: Substratul absolut este o singură umanitate unită?

Răspuns: Da. Un suflet unic.

Din KabTV „Știri cu Michael Laitman”, 13.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed