Ce pot să fac cu gândurile negative?

Întrebare: Ați spus că atunci când îmi vine un gând rău, nu trebuie să îi rezist sau să îl resping. Deci, ce ar trebui să fac cu el?

Răspuns: Trebuie să lucrați la el. Lucrul la el înseamnă să iei acest gând cu tine, până în centrul grupului tău de zece, în centrul micului tău grup și să-l faci să dispară în conexiunea dintre voi. Imaginați-vă că aveți un grup în care vă uniți ca un întreg, cum ar fi gătitul de supă într-o oală. Când vine un gând, îl aruncați în această „supă”, astfel încât să se dizolve complet în ea.

Modul în care aceasta afectează grupul vostru este modul în care a fost intenționat să se întâmple. Principalul lucru este ca grupul să fie pregătit să adapteze acest gând, în interiorul lui, astfel încât acesta să se dizolve complet în el. Apoi, veți putea vedea rezultatul potrivit din asta.

Întrebare: Deci, pot să le spun prietenilor din grup despre acest gând? Sau este suficient numai să te gândești la asta și va fi prelucrat în interiorul grupului?

Răspuns: Nu trebuie să le spuneți despre el sau puteți alege să le cereți sfatul. Treptat, pe baza implicării voastre în grup, veți vedea dacă vă puteți consulta prietenii sau dacă încă vă simțiți incomod, etc.

Din Lecţia de Cabala în limba Rusă 2/3/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed