Ce rezultat!

Întrebare: Ce este mai important în diseminare: acţiunea în sine sau rezultatul?

Răspuns: Răspunsul nu depinde de noi, depinde de acţiunea în sine. Acţiunea este, în primul rând, efectul influenţei Luminii Superioare, graţie eforturilor voastre în centrul grupului, apoi graţie eforturilor voastre în munca cu publicul. Voi munciţi cu aceste două puncte. Dacă, la început, încercaţi să intraţi în centrul grupului pentru a găsi Creatorul acolo şi munciţi în acest centru, atunci voi vă conectaţi la această sursă, o menţineţi în voi. Apoi, mergeţi spre public, pentru a vă conecta la ei, le puneţi întrebări, le daţi explicaţii şi vă gândiţi, constant, cum să puneţi la dispoziţia lor Lumina Superioară, astfel încât ei se vor trezi, vor simţi şi poate acum, chiar inconştient, într-un mod implicit, va începe să opereze asupra lor.

Intenţia voastră de a dărui, ca o conductă, Lumina Superioară de la sursă, din centrul grupului unde Creatorul este revelat, la grupul extern, este numită un act, răspândirea Luminii în reţea, între toate sufletele. Dacă faceţi asta, atunci rezultatele nu depind de voi. Lăsaţi-le să apară, poate nu la prima încercare, ci la a doua sau la a treia. Veţi vedea cum funcţionează asta.

Veţi vedea în funcţie de modul în care oamenii se vor schimba, modul în care marele public va avea o dorinţă nestăvilită de aceste întâlniri, modul în care vor dori să vină, din nou şi din nou, conectaţi “Aici, există mai multă căldură! Sunt reîncărcat aici, îmbogăţit, energizat! “ Ei vor simţi asta în ei. Ei vor avea nevoie ca de oxigen. Iată rezultatul.

Din discuţie privind grupul şi diseminarea, 20.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: