Ce se află în spatele imaginii externe a lumii?

423.01Întrebare: În lumea materială, vedem o imagine externă a istoriei dezvoltării egoismului. Ce se întâmplă în spatele acestui strat extern?

Răspuns: În spatele stratului extern al istoriei dezvoltării egoismului există o manifestare a Luminii într-un vas care nu este încă format (un Kli spiritual comun), iar acest lucru ne provoacă suferință. Cu alte cuvinte, Lumina care ar trebui să umple deja vasul, să zicem, cu un milimetru sau doi centimetri, este revelată, dar vasul nu este gata. Atunci Lumina este percepută ca întuneric.

Deficiența acestui vas ne este revelată, deficiența conexiunii noastre unii cu alții. Prin urmare, este resimțită ca o criză globală, integrală.

De îndată ce începem să ne unim, în loc de o criză negativă, vom simți o împlinire pozitivă. Tot ceea ce îți dorești, fiecare dintre dorințele tale, toate împreună, vor fi complet satisfăcute, și nu numai la nivel pământesc.

Vei începe să simți aceste dorințe în conexiunea cu ceilalți ca dorințe la un nivel cu totul diferit, ca unitatea unui sistem unic, global, integral, în care vei simți starea ta perfectă eternă. Nu poate fi transmisă în cuvinte. Este o altă dimensiune.

Din „Am primit un telefon. Istoria Cabalei” de la KabTV, 29/09/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: