Ce se distinge la Familia Viitorului?

Întrebare: Ce este forța fundamentala a naturii, care va opera în familia viitorului? Este legată de religie?

Răspuns: Nu este vorba despre religie, ci despre faptul că noi suntem toti conectati între noi, deasupra egoismului nostru. Este scris că Shechinah (prezența divină) rămâne între soț și soție.

Viitorul familiei constă în acțiunea forței superioare a naturii din ea, forța iubirii, unitatii, și daruirii reciproce. Într-o astfel de familie vom fi conectati prin legăturile care sunt peste nivelul nostru animal.

Datorita familiei, o persoană va avea mai mult decat un cuib familiar cald și confortabil în  care  simte  siguranță și primește ajutor în caz de boală și bătrânețe. Vom construi o rețea de relații între noi, în interiorul căreia vom dezvălui forta daruirii si iubirii care există deasupra naturii noastre.

Întrebare: De ce există familii care se bucură de o apparentă  prosperitate materiala, dar  simt că le lipsește căldura familiei?

Răspuns: Este motivul pentru care oamenii divorteaza. Ei simt un gol care nu poate fi umplut de nimic. Familia nu are ceea ce ei doresc. Și ei nu știu ce vor,.

Oamenii simt că au nevoie de o nouă formă de legături de familie, dar nu știu unde să caute sau cum să le găsească. Și de aceea divorțează.

Familia din viitor va avea o nouă conexiune, care conduce un cuplu la un scop mai înalt, pentru care merită sa fie împreună. Într-adevăr, dacă nu pentru acest lucru, atunci de ce sa ai o familie?

Puteți cumpăra hrană preparată într-un supermarket,să faceti rufele curate într-o mașină de spălat automată, astfel încât să puteți invita o femeie mai mult decat pentru o seara. Copiii pot fi vizitati o dată pe săptămână, și într-adevăr, nu ii vedem prea des pentru că lucrăm atât de mult. Ce beneficii adauga familia la viața noastră pe deplin aranjata, confortabil?

Întrebare: Ce ii lipsește  familiei de azi?

Răspuns: Familiei îi lipsește un scop mai înalt, altul decât bunăstarea convenționala, materiala, animalica. Avem obligația de a dezvălui dezvoltarea umana în familia noastră, în scopul de a descoperi Shechina între noi, pentru a dezvălui forța superioară, și a avea o viață veșnică și perfectă. Și într-adevăr se poate realiza aceasta printr-o conexiune în interiorul familiei, cu alte familii, precum și în cele din urmă cu întreaga lume.

Forța superioara este forța iubirii și dăruirii. Este numita „superioara”, deoarece aceasta este mai presus de noi, mai presus de egoism, care este opus ei,care se iubeste doar pe el insusii, și nu ii iubeste pe altii.

Întrebare: Ce vom simți în familia viitorului si nu simtim azi?

Răspuns: Vom simți o viață fără restricții și o umplere cu toate aromele. Vom avea nevoie de toată lumea. Familia noastră va fi într-o asemenea legătură cu celelalte familii incat se va simti încrezătoare, vesela, nerestrictionata. Copii vor crește în această atmosferă și vor creste în acord cu ea. Trebuie sa ajungem la aceasta.

Din KabTV  „O viata noua” 2/15/15

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed