Ce trebuie să vă gândiți la fiecare minut

204Întrebare: Un student a scris: „Am văzut videoclipul pe YouTube „Cum să depășesc rușinea? ”Spune-mi, te rog, ce ar trebui să fac? Din cauza coronavirusului, mi-am pierdut afacerea și am datorii uriașe față de bănci; am un apartament închiriat și un copil mic. Cum să nu pierd omul din mine? Cu stresul, depresia, atacurile de panică și insomnia, cum se poate face față unei situații temporare dificile de viață? Ați descris cu exactitate starea mea de spirit. ”

Răspuns: Vă sfătuiesc să vă opriți creierul și nervii, să acționați absolut mecanic, rațional. Ceea ce îmi cere viața astăzi, trebuie să fac, fără să fiu atent la ceea ce se va întâmpla poimâine și chiar, poate, mâine. Principalul lucru este astăzi! Înțelegeți-mă corect și apoi veți înțelege cum ar trebui realizată lumea noastră.

Nu ar trebui să ne gândim la mâine sau poimâine, nu ar trebui să facem planuri pentru schimbări uriașe. Ar trebui să ne gândim doar la modul în care în fiecare moment putem fi utili pentru noi înșine și pentru cei dragi și, dacă avem înțelegerea corectă a lumii viitoare, poate cumva să împărtășim acest lucru cu alții.

Fără invenții prea rezonabile și filosofice, păstrați-l cât mai simplu posibil.

Și veți vedea o astfel de cale nouă, de-a lungul căreia puteți merge în siguranță, ca într-un parc, și nimeni nu vă va deranja. Și dacă, așa cum ți se pare, te deranjează, pătrunde mai adânc pe această cale. Vei vedea cum totul se va rezolva și va face loc vieții tale simple. Și astfel veți ieși din toate aceste probleme.

Principalul lucru este să trăim fără complicații în timpul nostru, în această pandemie. Și această atitudine te va conduce la cele mai înțelepte gânduri și acțiuni.

KabTV „Știri cu Michael Laitman”, 01.02.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed