Ce va opri violența din spitale?

120Comentariu: Există un focar de violență în spitalele din Israel. Statisticile referitoare la bătuți în spitale de medici, asistente și paznici sunt incredibile. Printre exemple se numără doctorul care a fost lovit în cap cu un băț de fier pentru că unui pacient i s-a cerut să părăsească un cabinet, sau pentru rearanjarea cozilor la analize sau pentru că nu a fost servit corect etc.

Și nu vorbesc despre insulte, deoarece sunt și multe. 48% dintre angajații spitalului sunt insultați de cel puțin trei ori pe lună și 17% sunt abuzați fizic. Răspunsul guvernului este de a consolida protecția poliției în spitale.

Răspunsul meu: Nu cred că va ajuta. În primul rând, este necesar să se lucreze cu populația. Și în al doilea rând, trebuie să ne asigurăm că mii și mii de oameni nu ajung în general în spital și clinici. Ar trebui să primească un fel de îngrijire înainte de clinici și mai ales înainte de spital, adică ajutor la domiciliu.

Întrebare: Spuneți-mi, vă rog, s-a mai întâmplat acest val de violență care are loc acum? Ce este în noi care o declanșează?

Răspuns: Oamenii sunt nervoși. Ei așteaptă poate după ajutor și nu suportă cozile și așa mai departe.

Întrebare: Este corect să spuneți că în esență, le-ați întoarce aproape toate înapoi miniștrilor?

Răspuns: Medicii nu sunt de vină aici și nici pacienții. Organizarea greșită a muncii este de vină. Oricine face asta, trebuie să-și dea seama.

Întrebare:: Credeți că poliția va putea face față acestui lucru?

Răspuns: Nu! A venit vreun bunic, a țipat, l-a lovit pe doctor cu bățul în cap. Ce poti face? Nu mai suportă. Nu contează că greșește, este pur și simplu un fapt.

Este important să rezolvi totul pentru a servi o persoană înainte de starea asta, astfel încât să nu ajungă la o cădere nervoasă.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 7/7/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed