Cedaţi locul înţelepciunii

Întrebare: Stările «de dimineaţă, zi, seară» şi «noapte» se aplică tuturor persoanelor din lume ?

Răspuns: Acestea se aplică doar celor care au două proprietăţi în interior : proprietatea de dăruire şi cea de recepţie. Dorinţa de primire este numită inimă şi cea de dăruire, punctul din inimă.

Dacă simt, în ei înşişi, această separare şi caută să găsească sensul vieţii şi nu sunt satisfăcuţi de ceea ce este în jurul lor, dacă se simt deprimaţi datorită dezamăgirilor din această lume şi aspiră la ceva superior, acei oameni pot avansa în conformitate cu această metodă şi pot începe să atingă nivelul superior.

Dacă ei nu au această predispoziţie, gene spirituale, atunci ei sunt în limitele lumii noastre şi vedem acţiunile lor doar în cadrul acesteia. Noi vedem aceasta la diverşi politicieni, economişti, etc. Priviţi cum apar pe ecranele de televiziune : îngrijoraţi, preocupaţi de jocurile lor. Aceasta este reprezentarea exactă a creaturilor, maşinilor, jocurilor mecanice unidimensionale.

Întrebare: Se pare că timpul lor nu a venit încă ?

Răspuns: Nu cred că va veni. Totuşi, va veni ceasul când când ei vor trebui, la momentul oportun, să cedeze locul înţelepciunii, persoanelor care vor înţelege sistemul naturii compus din doua forţe existente, nu doar  lumea unidimensională pe care nu suntem capabili să o gestionăm.

La urma urmei, lumea noastră evoluează treptat, trecând la etapa următoare, fiind dezvăluită în noi ca o lume bidimensională, compusă din două forţe.

Kab.tv, « secretele Cărţii Veşnice », 04,02,2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: