Cel care este milostiv față de cel neleguit

În știri (russian-bazaar) „Europa, de fapt, a acceptat soarta sa și nu încearcă să oprească valul islamic care amenință să o înece. Granițele dintre statele europene sunt garduri rupte și aplecate la pământ. Închiderea frontierelor ar putea fi considerată un act de rasism și a cere musulmanilor să parăsească noua lor patrie va duce la creșterea xenofobiei față de ei. Când vorbim despre cifre, probabil, multe mii sunt teroriști potrivit unor surse mass-media străine.”

„Acesta este începutul împlinirii profeției preotului egiptean Abu Salem El-Puticha: națiunea islamică va reveni la putere în ciuda aroganței Occidentului. Occidentul va fi, fără îndoială, distrus. Allah a distrus imperiile bizantin și persan și el va distruge, de asemenea, Occidentul prin musulmani. Aceste țări se vor converti la Islam, Islamul va ajunge la ei.”

„Musulmanii se văd ca având cunoștințe absolute care le permit să facă reguli ereticilor. Prin urmare, tot ceea ce arabii au cucerit în secolele 7 și 8 aparține Islamului, inclusiv Spania, Sicilia, țara lui Israel și mai mult de atât. Acesta nu este doar punctul de vedere al fundamentaliștilor, ci și al musulmanilor moderați.” Mesajul principal al Islamului este „musulmanii trebuie să creadă că Islamul va câștiga în cele din urmă și va implementa legea Sharia.”

„Una dintre problemele lumii moderne este ura pe care islamismul radical o simte față de Occident. Nu există nici o soluție durabilă pentru această problemă. Lumea preferă să se implice mai mult în Israel, gândindu-se că toate problemele lumii moderne provin din Israel. Rabi Yohushua Ben Levi a spus: „Cel care are milă față de cei nelegiuiți, va deveni în cele din urmă nelegiuit pentru cei milostivi.”

Comentariul meu: În conformitate cu înțelepciunea Cabalei, Islamul va inunda întreaga lume, cu excepția Israelului, și când vor înghiți lumea, îi va transforma pe toți împotriva lui Israel, dar acest lucru va fi sfârșitul său. Este imposibil să acuze Europa că închide ochii la valul islamic actual care o inundă. Totul evoluează în conformitate cu planul care este descris în înțelepciunea Cabalei. Numai unitatea poporului lui Israel într-un întreg va ajuta lumea să atingă măreția, viitorul său cel mai sublim, fără nici o vărsare de sânge.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed