Cel mai bun cadou pentru un copil

Întrebare: Cum va fi un copil daca va fi crescut prin metoda cabalistica de educaţie? Ce îi va da aceasta atât de special?

Răspuns: În primul rând, el va obţine o legătură cu forţa superioara, cu forţa all-inclusive a naturii, sau cu alte cuvinte, cu forţa ascunsa care controlează şi aranjează totul din interior şi determină totul. Atunci când o persoană simte această forţă, ea simte din interior ceea ce este dezirabil şi ceea ce nu este, ceea ce este într-un fel şi ceea ce este un alt mod. Asta pentru că ea devine o parte din această forţă şi lucrează împreună într-un singur sistem.

Creatorul devine dezvăluit unei persoane din interior, şi nu de undeva din exterior. În general, toata realitatea spirituală devine revelat în interiorul nostru. Ca rezultat, devenim un întreg cu Creatorul, deşi nu se intampla imediat, ci treptat.

Prin descoperirea Creatorului în acest fel, eu chiar Il simt. Ştiu cum să mă activez corect, fără a face greşeli. Un animal nu face greseli, pentru că este controlat de natura, dar omul face greşeli în aria în care nu a primit „educaţia” necesara sau instinctul de la natura. În schimb, el a fost făcut „inteligent” de catre mediu, care nu înţelege ce a facut.

Cu toate acestea, daca o persoană devine similara cu natura în aceasta arie, atunci nu face greseli. Forţa superioară operează în interiorul ei şi, prin urmare, ea cu siguranta realizează instinctiv succesul în tot ce face.

Desigur, merita sa oferim copiilor noştri această fundaţie. Ce poate fi mai bun decât asta? Pana la urma, creaţi un “teritoriu” special intr-un copil unde el sa fie împreună cu Creatorul. Ce poate fi mai bun decat acest tip de cadou?
Din a 3-a lecţie a Conventiei de la Marea Moartă 2/25/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: