Cel mai important este conexiunea şi iubirea

Întrebare: Cum trebuie să procedăm la întâlnirea prietenilor la congres?

Răspuns: Întâlnirea prietenilor de la congres trebuie să includă toate grupurile din lume. Puteţi include salutări, dar ele nu trebuie să ţină mult timp. Existând oportunitatea să se spună salutări, grupul trebuie să aprecieze timpul; 15 secunde este chiar suficient. Concetrarea este toată în conexiune şi iubire.

Întâlnirile prietenilor trebuie să reflecte în primul rând grupul mondial, adică volumul noastru uriaş. Trebuie să pregătiţi un mic număr de locuri ca astfel să există o uriaşi impresie a imensei dorinţe de unitate globală, că suntem un număr foarte mare; astfel încât să simţim o dependenţă reciprocă, conexiune şi iubire.

În principal, asta înseamnă întâlnirea grupului mondial – să devenim impresionaţi unul de altul de măreţia scopului, măreţia puterii şi aspiraţiei noastre.

Întrebare: Cum vezi întâlnirile culturale de la congres?

Răspuns: Cred că întâlnirile culturale ar trebui să fie cu mai puţine cuvinte şi exprimate mai mult în cântece şi dansuri, mai mult în acorduri şi nu în cuvinte, pentru a le face mai internaţionale. Cu toate că ţările gazdă ale congreselor au cultura lor proprie cu ritmuri excitante, trebuie să ia în calcul toţi oamenii. Deci ar trebuie ca jumătate din timp să fie dedicat folclorului local şi cealaltă jumătate acordurilor comune, care sunt chiar mai bune fără cuvinte, atunci când doar fredonăm melodiile împreună.

Din Lecţia virtuala 4/22/04, Pregătire pentru Congres

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: