Cel mai important, este sa fii cu noi!

Intrebare: Am aflat nu de mult ca multi dintre prietenii mei se vor alatura Congresului din orasul Dnepropetrovsk. Iar eu voi sta in orasul meu impreuna cu doi incepatori. Cati oameni trebuie sa se adune pentru a crea interesanta conjuncture pe care o descrii cu atata optimism?

Raspuns: Doua.

Intrebare (continuare): Cantitatea are importanta?

Raspuns: Calitatea este mai importanta.

Intrebare (continuare): Desigur vom face toate eforturile pentru a fi conectati cu Congresul din Israel. In urma une discutii cu prietenii mei, am ajuns la urmatoarea concluzie: prin concentrarea simultana a gandurilor noastre asupra unui singur lucru (pe care l-am agreat in prealabil), dorim sa cream un anumit eveniment extern care nu este legat de noi in nici un fel. Cu alte cuvinte- un miracol.

Scopul acestui miracol este de a fi siguri ca ne gandim la acelasi lucru simultan, si desigur sa dam putere unitatii noastre. Ne poti da un sfat? Poate exista cai pentru a face asta? La ce manifestare exterioara trebuie sa ne gandim astfel incat sa nu ne lovim prea tare de dorinta de a primi?

Sfatul meu ferm: Adunati-va, urmati Congresul, faceti ce facem noi, ganditi si mancati impreuna cu noi, ca si cum ati fi acolo, cu sufletul si trupul (sau mai degraba fara trup), si cel mai important fiti cu noi in gandurile voastre.

Este singura modalitate prin care va veti creste dorinta cu ajutorul celorlalti si veti primi un raspuns de la Ohr Makif. Alte exercitii, cum ar fi meditatia, sunt antenamente psihologice in planul lumii noastre, si nu va vor aduce un loc mai inalt ca acesta. Mulr noroc!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: