Centrul Este Locul Tuturor

Datorita circumstantelor actuale noi suntem obligati sa parasim cladirile care au fost multi ani caminele noastre. Pretentiile autoritatilor nu ne lasa practic nici  o solutie.

In noua cladire noi va trebui sa facem schimbari si renovari , care sunt in sine foarte scumpe, deci este mult mai bine sa cumparam o cladire in loc de a inchiria una cum am facut pana acum. Noi vrem sa gasim un loc in care prietenii nostrii care vin din alte tari sa poata sta, unde sa avem locuri pentru clase, pe scurt avem nevoie de un minimum pentru a avea un bun centru logistic pentru corectarea lumii.

Trebuie sa ne mutam in curand, deci apelez la voi. Haideti sa facem un efort. Toate variantele pe care le-am incercat costa cel putin dublu fata de suma pe care am strans-o pana acum. Doar daca putem colecta inca un milion de dolari putem cere de la banca un imprumut. Intre timp suntem „blocati”in mijlocul procesului si nu putem inainta.

Banii nu vor „veni din Cer,” este aici este vorba despre efortul fiecaruia.

Intrebare: Deci lipsa mea de incerdere, dilemele si dubiile reprezinta un punct de plecare pentru eforturile mele?

Raspuns: Da, se spune: „ Daca eu nu sunt pentru mine, atunci cine este?” Credinta vine apoi dupa ce primiti un raspuns, o recompensa de Sus. Credinta nu anuleaza efortul.

Intrebare: Eu nu cred ca noua cladire va deveni caminul meu. Am centrul meu, local unde lucrez.

Raspuns: Voi primiti toate materialele, toate produsele media, toate cartile de aici, de la centru. Site-urile noastre de internet, canalul Tv, si toate lectiile sunt  furnizate de centru. Aici sunt planificate si organizate toate activitatile noastre catre unitate si de diseminare. Daca va deconectati de la centru, ce va mai ramane?

Acesta este un sistem care actioneaza zilnic in mai multe limbi si in diferite directii. Fiecare eveniment si fiecare produs necesita o pregatire deosebita. Doar copiii pot crede ca mancarea creste in copaci cu sticla cu tot, adultii trebuie sa inteleaga de unde vin toate acestea. Fara sutele de oameni care muncesc aici, nu am putea ajuta mii de alti oameni din lume in desfasurarea activitatii lor. Daca o persoana nu intelege conexiunea dintre noi, hai sa il lasam sa se descurce fara noi.

Centrul este locul tuturor. In trecut era suficient pentru ca un Cabalist sa scrie o carte si sa o publice. Insa astazi, pe masura ce ne dezvoltam impreuna cu intreaga umanitate, lucram la schimbari impreuna. Noi trebuie sa cream o conexiune zilnica cu lumea care se schimba in mod constant si este fin ce in ce mai deschisa la mesajele noastre. Simt acest lucru mult mai mult acum ca materialul lectiilor noastre si evenimentele globale sunt conectate reciproc si ca acolo intelepciunea vietii este studiata.

Prin urmare, ni se cere sa muncim mai mult si sa fim mai consistenti. Ritmul a crescut- astazi o carte care apare cu intarziere de sase luni nu mei este relevanta. Lumea avanseaza si are nevoie in mod constant de materiale noi. In treecut cartile erau relevante sute de ani, in timp ce astazi suntem fortati sa publicam in acelasi ritm cu noutatile. Totul se schimba foarte rapid, inclusiv capacitatea persoanei de a percepe si a intelege.

In mare, centrul nostru logistic creste foarte mult, in special de cand am inceput sa pregatim profesorii, educatorii si organizatorii din intreaga lume. Oamenii din grupurile noastre vor fi gata pentru a-si asuma noi roluri si sa creasca din ce in ce mai mult  si noi apar noi ramuri ale acestui „copac” ce creste atat de repede. Desigur, noi avem nevoie sa monitorizam in mod constant producerea noilor materiale.

Punctul principal va deveni evident oricui, si anume ca acesta este centrul metodei corectiei din intreaga lume. Cu cat vor fi mai raspandite activitatile noastre, cu atat mai mult i oameni ne vor privi. Si nu avem de ce sa ne rusinam. Conexiunea dintre dorta superioara si lumea noastra se afla aici in centru. Grupului.Cu tot respectul pe care il purtam altor grupuri, acestea ar trebui sa se alipeasca la noi mai puternic si apoi vor fi in interior, in centrul tuturor cercurilor.

Daca o persoana nu simte aceasta conexiune, doar va avea senzatia ca intelege ceva. Nu simte ca acesta este locul de unde primeste toata aceasta energie. In cele din urma, va puteti trai viata la rascruce, si sa nu va alegeti propria cale.
Din partea a 4 a Lectiei Zilnice de Cabala 31/05/2012, “Arvut (Garantia Reciproca)“

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: