Centrul grupului este locul pentru a rezolva toate problemele

Întrebare: Credeţi că avem deja posibilitatea de a face totul în centrul grupului şi de a rezolva toate problemele noastre?

Răspuns: Dacă aveţi în vedere să progresaţi spiritual, adică spre caracteristica de dăruire, atunci pur şi simplu nu aveţi altă soluţie. Centrul grupului este punctul de plecare al unui drum care ne duce prin toate lumile la lumea Infinitului. Nimic altceva nu ne este dat.

Centrul grupului este un loc în care ne echilibrăm reciproc. Toată lumea este diferită, dar toţi sunt egali. Toţi se ajută chiar dacă sunt diferiţi. Prin asta, ne anulăm şi absorbim dorinţele celorlalţi în scopul de a le realiza în întregime. Apoi, prezentăm o dorinţă completă şi unită şi, în acest mod, intrăm în această conductă prin care ne ridicăm în lumea Infinitului.

Întrebare: Este posibil de a aduce probleme materiale în centrul grupului?

Răspuns: Este posibil pentru un grup de a veni cu tot soiul de probleme materiale şi de a încerca să le rezolve cu prietenii. În orice caz, acest lucru va fi mult mai aproape de adevăr decât ceea ce doriţi să decideţi singuri.

Dacă toţi prietenii tăi ar fi la un anumit nivel spiritual, reciproc echilibrat (vorbesc despre un grup care este mai mult sau mai puţin corect) atunci, într-o asemenea manieră, vei fi în măsură să rezolvi problemele din viaţa ta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: